Om bandet

Musik Til Ulempe


 Retro-COPy-band

"Musik Til Ulempe" - sammensætning

 

”Musik Til Ulempe” er et coverband bestående af 6 fritidsmusikere - 5 mand og en  kvinde. For  det meste optræder vi samlet, men det sker, at vi også kommer ud 4 eller 5 mand.

 

Vi er alle bosat på Lolland og Falster i omegnen af Nykøbing F.

 

Gruppen blev dannet i september 2011. De fleste af os har spillet i band før eller har optrådt solo i andre sammenhænge.

 

Vi er en blandet skare – også hvad angår musikalsk ophav,  men fællesnævneren for den musik vi spiller er de klassiske pop- og rocknumre fra ind- og udland, fordelt over 6 årtier.  Vores faste motto er: alder og genre  betyder ikke noget - bare det swinger!

 

Vi har optrådt ved firmajulefrokoster, bryllupper, runde fødselsdage, gadefester, kræmmermarkeder, mindre koncerter, receptioner m.m.

 

Med  bandets spøjse navn  hentyder vi til, at musikken vi spiller er en del af de flestes bevidsthed. Det er musik, der ikke er til at komme uden om, hvad enten man kan lide det eller ej.

 

Det er med andre ord "Musik Til Ulempe".

 

Det er også musik, som der kan danses til og synges med på.  Vi bestræber os på og synes selv i al beskedenhed, at vi indtil nu har haft held med at opfylde vores klare målsætning: nemlig at være i stand til skabe en god fest med en folkelig og fornøjelig stemning for alle, ung som gammel.

 

Orkesteret består af:

 

Louise Hansen: sang

 

Nikolaj Christensen: sang/keyboard

 

Per Systofte: Leadguitar/saxofon/mundharpe/kor

 

Ole Rasmussen: rytmeguitar/kor, lys

 

Niels Von Gerstenberg Rosted: bas (siden 01. dec. 2018)

 

Ole Ørskov Lindhardt: trommer

 

 

Niels Von Gerstenberg Rosted

Bas siden 01.dec 2018